Αγίας Τριάδος 6, Αγία Παρασκευή
Ανοιχτά Δευτ, – Παρ., 9 π.μ. – 7:30 μ.μ.  Σαββατο 9πμ – 3μμ

Συχνές ερωτήσεις

Χρεώσεις μεταφοράς

Δεν υπάρχουν χρεώσεις μεταφοράς για όλη την Αττική. Για την επαρχία κάθε μεταφορά είναι Δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας. Η χρέωση του πρακτορείου επιβαρύνει πάντα τον πελάτη

Τρόποι πληρωμής

  1. Πιστωτικές/Χρεωστικές & Προπληρωμένες Κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass
    Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  2. Αντικαταβολή
    Η παραγγελία σας αποστέλεται μέσω Μεταφορικής της αρεσκείας σας  στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει και εσείς πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Χρόνος παράδοσης

3-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.

Ασφάλεια συστήματος πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alphae-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιστροφές

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εκτός από την περίπτωση Αστοχίας Υλικού

Παραστατικό συναλλαγής

Ναι μετά την επιτυχή πληρωμή παίρνετε αποδεικτικό συναλλαγής και τιμολόγιο η απόδειξη με την παραλαβή του προϊόντος

Στείλτε μας e-mail