Αγίας Τριάδος 6, Αγία Παρασκευή Ανοιχτά Δευτ, – Παρ., 9 π.μ. – 7:30 μ.μ.  Σαββατο 9πμ – 3μμ
Συχνές ερωτήσεις

Δεν υπάρχουν χρεώσεις μεταφοράς για όλη την Αττική. Για την επαρχία κάθε μεταφορά είναι Δωρεάν μέχρι το πρακτορείο της επιλογής σας. Η χρέωση του πρακτορείου επιβαρύνει πάντα τον πελάτη

  1. Πιστωτικές/Χρεωστικές & Προπληρωμένες Κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  2. Αντικαταβολή Η παραγγελία σας αποστέλεται μέσω Μεταφορικής της αρεσκείας σας  στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει και εσείς πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

3-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alphae-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εκτός από την περίπτωση Αστοχίας Υλικού

Ναι μετά την επιτυχή πληρωμή παίρνετε αποδεικτικό συναλλαγής και τιμολόγιο η απόδειξη με την παραλαβή του προϊόντος

Στείλτε μας e-mail